Presentació


Can Coloraines ja té AMPA

La Llar d’Infants del nostre poble, can Coloraines ja té AMPA. El juny de l'any 2012, un grup de pares vam decidir involucrar-nos-hi i crear-la per fomentar els ponts de comunicació i participació entre els pares, mares i mestres i direcció del centre. Creiem que és prioritari que els pares i mares hi diguem la nostra i participem activament el l’educació dels nostres menuts.

L’AMPA és l’associació sense ànim de lucre formada per les mares i pares d’alumnes de la Llar d’Infants Coloraines del nostre poble. Els principals objectius de l’associació són: Vetllar pel bon funcionament de l’escola i el benestar dels infantsque hi assistiesen, crear un clima de participació entre mares, pares, fills/es i mestres, donar suport i complementar l’escola en les activitats educatives, dins i fora del centre. A través de l’AMPA, facilitem el pagament d’activitats i serveis, tant escolars com extraescolars, que no queden inclosos en el rebut mensual de l’escola: Caga Tió, sortides, agenda, bates per a pintura...

Durant aquests mesos d’estiu ens hem anat trobant per treballar i per anar-li donant forma. Hem creat un blog (www.llarcoloraines.blogspot.com) on hi anireu trobant tota la informació referent a Can Coloraines –activitats, circulars, nutrició, reunions, informacions...-. Volem que sigui una finestra oberta perquè tots els pares i mares hi diguin la seva.

Així mateix, també estem treballant per crear comissions de treball, on hi pot participar qualsevol mare/pare de l’escola. Una comissió és un grup de treball que es dedica a gestionar temes concrets. És una forma de descentralitzar les tasques de l’AMPA, focalitzant els esforços especialitzant el coneixement.: Comissió de festes, comissió de comunicació...

El cicle dels infants dins l’escola bressol és molt breu. Aquest fet ens portarà a una rotació alta dels membres de l’AMPA i la seva junta d’any en any. Per tal de garantir la continuïtat i el correcte funcionament de l’AMPA ens cal la teva col·laboració; ja sigui com membre de la Junta o en alguna de les comissions existents. Queda molta feina per fer i si tens ganes d’involucrar-t’hi o fer-nos alguna proposta pots contactar amb nosaltres a través de ampallarcoloraines@gmail.com.                La Junta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada